top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraLukáš Maule

Keikovíkendovka


Poslední únorový víkend uspořádal klub karate Keiko-ryu Shotokan pod vedením hlavního trenéra Lukáše Maule a Adama Peška netradiční příměstské soutředění pro své členy přímo ve své tělocvičně na Sítné.


Jedná se o další aktivitu pro děti, kterou klub pořádá a která mladým karatistům umožňuje intenzivní sportovní zážitek přímo ve městě ve kterém žijí. Hlavním cílem tohoto soustředění byl v jeho první části nácvik kata tzv. bunkai a jeho reálné využití v boji, kde si žáci vyzkoušeli aplikaci jednotlivých technik přímo na svého soupeře. Po celodenním úsilí jim byla odměnou návštěva kladenského aquaparku, kde si odpočinuli a zrelaxovali na další náročný den.


V druhé části soustředění se trénink zaměřil na nácvik kumite, kde se děti seznámili s bojovým postojem, efektivním využitím pohybu při útoku i obraně. Závěrečnou intenzivní zkouškou bylo pro děti 101 zápasů bez přerušení, kde si neustále měnili soupeře. Klub Keiko-ryu Shotokan hledá stále nové cesty jak rozšířit své výukové metody a jak je zprostředkovat zábavnou formou svým žákům. Cílem je rozvíjet mladé karatisty po všech stránkách jak fyzických tak i psychických. 


Tuto a další akce pořádá klub za podpory Statutárního města Kladna. 

1 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page