top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraLukáš Maule

Bilance 2016 - 47x zlato, 44x stříbro, 38x bronz


Závěr roku je vždy pro naše karatisty velkým svátkem. Soutěžní sezóna se blíží do svého finále, organizace FSKA a WKF pořádají svá Mistrovství ČR a závodníci bojují z celého srdce, aby si urvali pro sebe na vánoce trochu úspěchu a slávy. 

V listopadu se konalo Mistrovství ČR FSKA a první víkend v prosinci pro změnu Mistrovství ČR WKF, které stále patří k nejúznávanější organizaci v karate. Mladí závodníci z Kladenského karate Keiko ryu Shotokan přivezli z těchto mistrovství celkem 7 zlatých, 10 stříbrných a 4 bronzové medaile. To je obrovský úspěch pro kladenské karate! 

​​XL 📷

Mistry karate pro rok 2016 se stali: Matyáš Houska - kata žáci, Adam Pešek - kata muži, Marek Rendla - kata junioři, Jan Stránský - kata starší žáci a kata team ve složení Tomáš Kouba, Jakub Krausz a Tomáš Smutný. 

Vícemistry karate pro rok 2016 se stali: Matyáš Houska - kata žáci, Emma Kušková - kata žákyně,Tomáš Kouba - kata junioři, Barbora Veselá - kata dorostenky a dále kata duo ve složení Kouba - Krausz, Stránský - Houska a Veselá - Kušková.

Třetí místa, bronzové medaile si pro rok 2016 odvezli z MČR Tomáš Smutný - kata žáci, Bára Veselá - kata dorostenky, Emma Kušková - kata žákyně a Tomáš Kouba v disciplíně kata dorostenci.

📷📷

Kladenský oddíl Keiko ryu Shotokan uzavřel rok 2016 s celkovým počtem 47 zlatých, 44 stříbrných a 38 bronzových medailí z republikových, krajských ale i zahraničních závodů. Keiko ryu Shotokan Kladno je tedy v celkovém pořadí 4. nejúspěšnější oddíl karate v ČR, Kobra Kladno na 48. místě a Karate Klub Kladno se pro změnu do hodnocení v roce 2016 vůbec nedostalo. Velké poděkování patří městu Kladno, které oddíl celoročně podporuje v činnosti. Nyní čeká kladenské závodníky měsíční

pauza, a od nového roku opět trvrdá příprava na novou soutěžní sezónu. Držte nám palce ! 

8 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page