top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraLukáš Maule

Kolaříková s Rendlou o5 na bedně!

Aktualizováno: 19. 11. 2018


O uplynulém víkendu se konal další ročník turnaje karate Bohemia Open v Českých Budějovicích. Byl to první test po letních prázdninách pro kladenské karatisty z Keiko ryu Shotokan. A byl úspěšný! 


V ranních hodinách se do soubojů pustili kategorie starších žáků a dorostenců. V dorostenkách bodovalaBára Veselá, která si v repasáži došla úspěšně pro 3. místo. Jakub Krausz, který nastupoval v dorostencích postoupil až do boje o finále, kde však svému soupeři podlehl. “S výkonem Kuby jsem spokojený. Dnes to sice nezacinkalo, nicméně ukázalo se, že když opravdu chce, dokáže zabrat a techniky vypadají silnější a přesnější”, řekl na úvod trenér klubu Lukáš Maule. 


Po dorostencích nastoupili žákovské kategorie. Zde nastoupili nejmladší členové závodního týmu Anička Kolaříkováa Matyáš Houska.Oběma se dařilo velmi dobře! Anička Kolaříková nenašla ve své kategorii soupeřku, a tak si domů odvezla zlatou medaili. Matyáš Houska se probojoval až do finále defacto bez ztráty bodu, ve finále ale nakonec 2:1 podlehl a na krhu se mu leskla stříbrná medaile. Tomáš Smutný nastupoval v kategorii kata žáci, kde ale nestačil na místního borce a turnaj pro něj skončil v eliminačních kolech. “Matyáš a Anička dlouhodobě podávají výborný výkon, Anička je poslední dobou velmi dravá, dokáže zabrat takovým stylem, až jí to občas uškodí. Na tomto turnaji to ale oběma vyšlo a byla radost na jejich kata koukat”, řekl s úsměvem trenér Marek Rendla.


Jako poslední nastoupili na soutěžní tatami nejstarší, juniorské kategorie. Zde nastupoval Tomáš Kouba a trenér Marek Rendla. Tomáš Kouba vypadl v eliminačních kolech. Marek Rendla se přes svá zraněná třísla probojoval až do finále, kde nakonec 2:1 prohrál a do své sbírky přidalstříbnou medailiza druhé místo. “Je vidět, že Marek na sobě přes léto hodně zapracoval v posilovně, dodalo mu to potřebnou sílu a rychlost, škoda jen toho zranění, jeho výkon tak nebyl stoprocentní. Nyní si dá krátkou pauzu, a pak na to znovu vlítne, těším se na další jeho zápasy”,uzavřel úspěšný víkend trenér Lukáš Maule.




22 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page