top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraLukáš Maule

Kladeňákům se daří


O uplynulém víkendu se konal v České Lípě tradiční22. ročník turnaje karate Pohár nadějí,kde se na soutěžním tatami představilo více než 540 závodníků z více jak 40 klubů z celé České republiky. V neděli pak probíhalo také 1. kolo národního poháru karate dorostu, juniorů a seniorů. Náš oddíl vyrazil v plném počtu a přivezl si celkem 10 medailí.


V úvodu nastoupili na soutěžní tatami naše nové hvězdy Valeria Kuzněcová a Vladislav Hout, kteří nastoupili do závodního týmu teprve v březnu 2017. Trénují karate teprve druhý rok, ale již sbírají medaile. Valeria získala 3. místo v kategorii kata žákyně a Vláďa exceloval v kategorii kata mladší žáci, kde vybojovalzlato. 

Dále nastoupili již naši ostřílení závodníci. Nejlépe si vedli Tomáš Smutný, Bára Veselá, Marek Rendla a Tomáš Kouba, kteří nenašli na turnaji soupeře a odvezli si z nabušeného turnaje zlatou medaili. Bára Veselá navíc přidala ještě krásné a velmi cenné druhé místoz národního poháru dorostenek. Velmi dobře se také vedlo závodníkům Jakub Krausz a Emma Kušková, kteří se probojovali až do samotného finále svých kategorií kata, kde sice svému soupeři podlehli, ale i tak získali krásné druhé místo. Úspěšnou sérii završila Anička Kolaříková, která v disciplíně kata mladší žákyně vybojovala třetí místo! 

Kompletní výsledky

1. místo  Tomáš Kouba, kata dorostenci Marek Rendla, kata junioři Bára Veselá,kata dorostenky Tomáš Smutný, kata starší žáci  Vladislav Hout, kata mladší žáci 

2. místo  Emma Kušková, kata dorostenky Bára Veselá, kata dorostenky Jakub Krausz, kata dorostenci

3. místo Valeria Kuzněcová, kata žákyně  Anička Kolaříková, kata mladší žákyně 

Všem našim závodníkům gratulujeme a děkujeme za vzornou reprezentaci našeho oddílu a města Kladno.  

20 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page