top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraLukáš Maule

Generali cup ovládlo opět Keiko


V sobotu 14. listopadu se konal další ročník turnaje Generali cup.Ten je zaměřený především na začínající závodníky, kteří zde mohou soutěžit v kategoriích rozdělených dle pásků a vyzkoušet si tak první krůčky na závodním tatami. Trochu nešikovně se organizace opět chopil místní oddíl karate. Malá hala hostila přes 200 závodníků z celé ČR.


Stejně jako v předchozích letech vyrazil na tento turnaj i klub Keiko-ryu, který reprezentovali jak zkušení závodníci ze skupin Junior a Champs,tak i začínající závodníci skupiny Cadet.Vzhledem k nižší úrovni tohoto turnaje zde nebyla tak kvalitní konkurence jako na jiných turnajích a bohužel i samotná organizace mohla být zvládnutá lépe. Přeplněné prostory před tatami a nepřipravení závodníci, kteří občas působili dojmem, že se kata naučili večer před závodem kvalitě turnaje příliš nepřidaly. Tento trend bohužel vídáme čím dál častěji.


Naši závodníci se ale nenechali ničím zaskočit a excelovali téměř ve všech obsazených kategoriích. Jako první nastoupil Matyáš Houskaze skupiny Cadet, pro kterého to byly úplně první závody. S jistotou prošel všechna kola a získal tak 1. místo v kategorii 7-9 let (bílé a žluté pásky).


Vítězi své kategorie se dále stali závodníci Marek Rendla (dorostenci), Veronika Jůzová (žákyně), Nikola Jůzová (juniorky), Adam Pešek(U21) a Filip Smutný(žáci), kteří si tak odvezli cenné zlato.

Stříbro následně vybojoval Matyáš Kloubek (žáci) a bronzovou medaili si přivezla Emma Kušková (žákyně), Adam Pešek(muži) a Tomáš Smutný(žáci) shrnul výsledky trenér Lukáš Maule.

7 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page